vineri, 13 aprilie 2012

Altzheimer

Buna ziua,
tatăl meu este bolnav de Altzheimer. 
De o luna de zile ma chinui sa obtin documentele necesare pentru a putea primi medicamentele care sa-i amelioreze suferinţa.
De ce trebuie ca un pensionar sa faca dovada faptului ca ESTE ASIGURAT (la C.A.S.M.B.)?
De ce trebuie ca un pensionar sa faca dovada faptului ca NU A OBTINUT ALTE VENITURI?
De ce trebuie ca un pensionar sa DEPUNA LA C.A.S.M.B. O COPIE A CARNETULUI DE MUNCA?
Sunt curios: credeti ca este un politician care a avut o problema similara? a fost nevoit sa faca toate aceste demersuri?
Le doresc tuturor politicienilor care au contribuit si contribuie la astfel de nedreptati sa aiba parte de tot ce ne dau ei noua!


Comentariu primit pe facebook:
Cu Presedintele Basescu 
Dumnule Bolbescu, aceasta este legea in toata UE si politicienii ca si ceilalti cetateni trebuie sa faca la fel. In plus, farmaciile sunt unitati private si ma indoiesc ca patronul unei farmacii, daca nu are reteta obtinuta in urma dovezii de asigurat, are placerea de a suporta costul medicamentelor in cazul in care CNAS sau in cazul dvs CASMB refuza sa-i deconteze contravaloarea produselor respective. In locul dvs m-as bucura ca exista posibilitatea sa obtineti gratuit, pe programe de sanatate medicamentele -cred eu Aricept si Ebixa- pentru a trata Altzheimer. Intamplator sunt farmacista si nu as da nimanui gratuit niste medicamente atat de scumpe iar daca as fi medic, nu le-as prescrie fara sa verific daca persoana care le solicita nu este asigurata. Respectati procedura si nu va mai intrebati ce fac politicienii deoarece, nici medicii si nici farmacistii nu sponsorizeaza politicieni.

Un comentariu:

  1. Eu le doresc sa aiba parte de aceasi soarta pe care o duc majoritatea pensionarilor, somerilor si a salariatilor cu un venit de mizerie in Romania tara lichelelor a tiganilor si a mafiotilor aflati la conducere!

    RăspundețiȘtergere